Bohuš Matuš Lucinka Svatba - GALERIE: Bohuš Matuš (44) má novou lásku: Kdy dostala ... : Zpěvák bohuš matuš (47) se rozhodl, že chce vedle čerstvě osmnáctileté partnerky vypadat mladší.

Bohuš Matuš Lucinka Svatba - GALERIE: Bohuš Matuš (44) má novou lásku: Kdy dostala ... : Zpěvák bohuš matuš (47) se rozhodl, že chce vedle čerstvě osmnáctileté partnerky vypadat mladší.. Bohuš matuš (45) svou lucinku (15) už hladit nebude. „asi zůstanu na ocet, překvapil bohuš matuš. Bohuš matuš a lucinka ešte donedávna zaplavovali sociálne siete spoločnými fotografiami. Narozenin jeho partnerky, s níž se seznámil v jejích 15 letech. Zpěvák uvažuje o svatbě a jeho mladá přítelkyně už mluví o miminku!

V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. Zpěvák bohuš matuš (45) se chlubil tím, že mazlí. Zároveň svůj pseudovztah se zpěváckou hvězdou ukončila. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Není to tak dávno, co muzikálová hvězda bohuš matuš (45) šokoval veřejnost svým otevřeným vztahem k patnáctileté lucii.

Bohuš Matuš a Lucinka: Musela lhát o věku, dnes plánují ...
Bohuš Matuš a Lucinka: Musela lhát o věku, dnes plánují ... from g.denik.cz
Bohuš matuš se svou těhotnou přítelkyní lucinkou (17) plánují, že se vezmou. Či s lucinkou skutočne nikdy netvorili pár, alebo sa spevák iba snaží ich vzťah zrazu ochrániť, to zostáva zahalené pod rúškom tajomstva. Narozenin jeho partnerky, s níž se seznámil v jejích 15 letech. Ale na svatbě chtějí i dcerku, která se má narodit za čtyři měsíce. Bohuš matuš tvrdí, že s luciou sú iba kamaráti. Bohužel ale ne kvůli svojí všelijaké hudební kariéře. Zpěvák bohuš matuš (46) bude tátou. „chtěl jsem mít rodinu ve svých 47 letech, a že mezi námi je věkový rozdíl, tak to nevadí.

Bohuš matuš se brzy stane poprvé otcem.

Bohuš matuš (46) a jeho těhotná lucinka (17): Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Zpěvák uvažuje o svatbě a jeho mladá přítelkyně už mluví o miminku! Bohuš matuš se vydováděl se svou lucinkou na italských plážích a po návratu do česka začíná osnovat velké plány. I tak si ale matuš nakonec se svou lucinkou dopřál. Dřív než za dva roky to ale nepůjde… Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. Hvězda fantoma opery, zpěvák bohuš. Bohuš matuš ani lucinka na to však nehledí, ve vztahu jsou šťastní a užívají si příchodu miminka. Své ano si podle 47letého muzikálového zpěváka řeknou v květnu v den 18. Bohuš matuš (45) svou lucinku (15) už hladit nebude. Zpěvák bohuš matuš (45) se se svou mladičkou přítelkyní lucinkou (16) právě vrátil z dovolené v itálii. Apr 02, 2021 · bohuš matuš a jeho lucinka | foto instagram ladislav hrejzek 2 dubna 2021 17 47 pouhý měsíc a pár dní dělí bohuše matuše (47) od svatby s přítelkyní lucií palkaninovou (17) ostře sledovaný pár kromě vstupu do.

Ačkoliv pár nepovažuje uzavření sňatku za tak důležitý akt, oba se na něj těší. „svatbu bychom chtěli dvanáctého května, na osmnácté narozeniny lucinky. Lucinka je ve dvacátém týdnu,dodal bohuš matuš. Zpěvák bohuš matuš (47) se raduje z těhotenství své mladé partnerky lucinky (17) a ačkoliv ještě ani lucinka bohuše matuše je v osmém měsíci! „asi zůstanu na ocet, překvapil bohuš matuš.

Bohuš Matuš s novou partnerkou Lucií (15)
Bohuš Matuš s novou partnerkou Lucií (15) from img.cncenter.cz
Hvězda fantoma opery, zpěvák bohuš. Jelikož se blíží lucinčiny narozeniny a bude konečně plnoletá, dvojice chce svůj vztah uzavřít formálně. Svatba připadá na den osmnáctých narozenin lucinky, se kterou má zpěvák dceru natálii a koná se v zábavním parku krtkův svět. Bohuš matuš a jeho partnerka lucie (instagram, archiv). Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu. Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. Své ano si podle 47letého muzikálového zpěváka řeknou v květnu v den 18. Srpna 1973 písek) je český zpěvák.

Bohuš matuš a lucinka ešte donedávna zaplavovali sociálne siete spoločnými fotografiami.

Redakce extra.cz byla u slavnosti a přináší detaily velkolepé veselky. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou! Bohuš matuš tvrdí, že s luciou sú iba kamaráti. Zpěvák bohuš matuš (47) se rozhodl, že chce vedle čerstvě osmnáctileté partnerky vypadat mladší. Zpěvák bohuš matuš (47) oznámil, že se svou partnerkou lucinkou (17) připravují svatbu! Jelikož se blíží lucinčiny narozeniny a bude konečně plnoletá, dvojice chce svůj vztah uzavřít formálně. Narozenin jeho partnerky, s níž se seznámil v jejích 15 letech. Nechal si vytetovat na holé hlavě vlasy! Jak o sobě zpěvák bohuš matuš (46) sám často prohlašuje, když je do někoho zamilovaný, snesl by mu modré z nebe. Zpěvák bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) uspořádali před pár dny skutečně krásnou svatbu na místě zvaném krtkův svět v praze. Bohuš matuš a jeho partnerka lucie (instagram, archiv). Miminko čeká jeho teprve sedmnáctiletá přítelkyně lucie. Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu.

Srpna 1973 písek) je český zpěvák. „je to krásná událost v životě dvou lidí, ale pro společné soužití není tak důležitá. A to na vlastní kůži pociťuje jeho mladičká přítelkyně lucinka (17). Bohuš matuš a jeho partnerka lucie (instagram, archiv). Července 2019 bohuš matuš s lucinkou:

GALERIE: Bohuš Matuš (46) a jeho těhotná Lucinka (17 ...
GALERIE: Bohuš Matuš (46) a jeho těhotná Lucinka (17 ... from img.cncenter.cz
Svatba připadá na den osmnáctých narozenin lucinky, se kterou má zpěvák dceru natálii a koná se v zábavním parku krtkův svět. Zpěvák bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) uspořádali před pár dny skutečně krásnou svatbu na místě zvaném krtkův svět v praze. Ačkoliv pár nepovažuje uzavření sňatku za tak důležitý akt, oba se na něj těší. „chtěl jsem mít rodinu ve svých 47 letech, a že mezi námi je věkový rozdíl, tak to nevadí. Bohuš matuš (45) přiznal, že s dívkou zdaleka nehraje jen playstation. Bohuš matuš ani lucinka na to však nehledí, ve vztahu jsou šťastní a užívají si příchodu miminka. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou.

Teď ale dívka zkolabovala a skončila na kapačkách.

Bohužel ale ne kvůli svojí všelijaké hudební kariéře. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Svatba připadá na den osmnáctých narozenin lucinky, se kterou má zpěvák dceru natálii a koná se v zábavním parku krtkův svět. Bohuš matuš (46) vyvedl svou lucinku (16) do společnosti, kde se chlubila tajemným prstýnkem. Bohuš matuš (46) a jeho těhotná lucinka (17): Muzikálový herec a zpěvák bohuš matuš (47) žije s o 30 let mladší teenagerkou lucinkou (17). Miminko čeká jeho teprve sedmnáctiletá přítelkyně lucie. Bohuš matuš a jeho výrazně mladší přítelkyně jsou velmi kontroverzním párem. Dítě mu porodí jeho o třicet let mladší přítelkyně lucinka. „svatbu bychom chtěli dvanáctého května, na osmnácté narozeniny lucinky. I tak si ale matuš nakonec se svou lucinkou dopřál. Své ano si podle 47letého muzikálového zpěváka řeknou v květnu v den 18. Nechal si vytetovat na holé hlavě vlasy!

Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17 bohuš matuš. Bohuš matuš tvrdí, že s luciou sú iba kamaráti.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama